Saté van kipgehakt met tabouleh

4
40

Voor de tabouleh:

Meng het gehakt met de helft van het paneermeel, het ei, de sjalot, de peterselie, een snuifje chili, paprikapoeder, peper en zout. Vorm er 8 worstjes van en wentel ze door de rest van het paneermeel.

Snijd de paprika voor de spiesjes in stukken. Prik ze samen met het vlees aan spiesjes.

Maak de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de korrels los met een vork.

Maak de groenten schoon. Snijd de lente-ui in ringetjes, de komkommer en paprika in miniblokjes. Schep alles door de couscous, samen met de kruiden, 2 eetlepels maïsolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.

Bestrijk het barbecuerooster met olie en gril de spiesjes goudbruin. Serveer ze met de tabouleh.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.