Saté van aardappel, coquille en spek
Ingrediënten
- 8 kleine vastkokende aardappelen
- 8 kleine coquilles
- 4 plakjes dun rookspek
- 2 dl lichte vleesbouillon
- 1 el olijfolie
- 1 el boter (grof) zout en sechuanpeper
Recept
Kook de geschilde aardappelen 2/3e gaar in gezouten water. Giet ze af.
Maak de coquilles schoon, spoel zorgvuldig en dep ze droog.
Rol elke coquille in een overlangs in twee gesneden plakje spek.
Warm de aardappelen in de boter en de bouillon. Laat inkoken tot de jus mooi rond de aardappelen blijft hangen.
Bak de coquilles in de olijfolie, kruid met sechuanpeper en zout en steek samen met de aardappelen op een prikker.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.