Saté van aardappel, coquille en spek

4
  • 8 kleine vastkokende aardappelen
  • 8 kleine coquilles
  • 4 plakjes dun rookspek
  • 2 dl lichte vleesbouillon
  • 1 el olijfolie
  • 1 el boter (grof) zout en sechuanpeper

Kook de geschilde aardappelen 2/3e gaar in gezouten water. Giet ze af.

Maak de coquilles schoon, spoel zorgvuldig en dep ze droog.

Rol elke coquille in een overlangs in twee gesneden plakje spek.

Warm de aardappelen in de boter en de bouillon. Laat inkoken tot de jus mooi rond de aardappelen blijft hangen.

Bak de coquilles in de olijfolie, kruid met sechuanpeper en zout en steek samen met de aardappelen op een prikker.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.