
Ingrediënten
- 8 sandwiches
- 300 g zalm uit blik
- 1 grote bloemige aardappel
- 3 el mayonaise
- ½ ui
- 1 el kappertjes
- 1 el gehakte peterselie
- enkele druppels tabasco
- 2 eieren
- enkele takjes salade
- zout
- scheut azijn
Recept
Snijd de geschilde aardappel in blokjes, kook al dente in gezouten water en spoel onder koud water.
Laat de zalm uitlekken en maak aan met mayonaise, gehakte ui, peterselie en kappertjes. Breng op smaak met tabasco en zout.
Kook de eieren hard in water met een scheut azijn, pel en snijd in plakjes.
Beleg de sandwiches met de aardappelsalade, eitje erop en garneer met salade.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.