Sandwich met aardappel-zalmsalade

  • 8 sandwiches
  • 300 g zalm uit blik
  • 1 grote bloemige aardappel
  • 3 el mayonaise
  • ½ ui
  • 1 el kappertjes
  • 1 el gehakte peterselie
  • enkele druppels tabasco
  • 2 eieren
  • enkele takjes salade
  • zout
  • scheut azijn

Snijd de geschilde aardappel in blokjes, kook al dente in gezouten water en spoel onder koud water.

Laat de zalm uitlekken en maak aan met mayonaise, gehakte ui, peterselie en kappertjes. Breng op smaak met tabasco en zout.

Kook de eieren hard in water met een scheut azijn, pel en snijd in plakjes.

Beleg de sandwiches met de aardappelsalade, eitje erop en garneer met salade.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.