Sandwich met aardappel-zalmsalade

Slaatje
Type
Preparation time
Bereidingstijd

10

Ingrediënten

  • 8 sandwiches
  • 300 g zalm uit blik
  • 1 grote bloemige aardappel
  • 3 el mayonaise
  • ½ ui
  • 1 el kappertjes
  • 1 el gehakte peterselie
  • enkele druppels tabasco
  • 2 eieren
  • enkele takjes salade
  • zout
  • scheut azijn

Recept

Snijd de geschilde aardappel in blokjes, kook al dente in gezouten water en spoel onder koud water.

Laat de zalm uitlekken en maak aan met mayonaise, gehakte ui, peterselie en kappertjes. Breng op smaak met tabasco en zout.

Kook de eieren hard in water met een scheut azijn, pel en snijd in plakjes.

Beleg de sandwiches met de aardappelsalade, eitje erop en garneer met salade.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.