Salade van vergeten groenten

Partner

Geert Van Der Bruggen

Salade
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Kan met bruin brood of ham geserveerd worden. Je kunt ook opgelegde peertjes en het sap inkoken tot saus.

Recept

Snijd alle groenten met uitzondering van de pompoen in julienne. Gaar de groenten in kokend water.

Snijd intussen het vruchtvlees van de pompoen in partjes.

Giet de geblancheerde groentjes af en verfris ze onder koud stromend water tot ze volledig afgekoeld zijn.

Doe wat geklaarde boter in de pan en bak er de partjes pompoen in. Kruid met grof zeezout.

Stoof de peren in wijnazijn.

Haal de julienne van groenten even door warme boter. Roer er de postelein door.

Schik alle groenten met de peertjes op het bord en werk af met de saus.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.