Salade van quinoa met Passendale

Slaatje
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(15) 15

Ingrediënten

  • 250 g Passendale Classic
  • 1 blok quinoa
  • 2 dikke tomaten
  • 1 avocado
  • 1 rode ui
  • 0,5 citroen
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels gehakte bladpeterselie
  • 2 eetlepels gehakte koriander
  • peper en zout

Recept

Spoel en strooi de quinoa daarna in een grote hoeveelheid gezouten, kokend water. Laat 12 à 15 min koken (afhankelijk van eigen smaak), giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.

Doe het citroensap in een grote kom, voeg de in blokjes gesneden avocado toe en meng goed.

Ontpit en snijd de tomaten in blokjes. Snipper de rode ui fijn. Verwijder de korst van de Passendale en snijd de kaas dan in kleine blokjes.

Doe alles bij in de kom en voeg ook de kruiden toe, de quinoa en de olijfolie. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.

Dek af en laat 30 min in de koelkast rusten vooraleer te serveren.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.