Salade van quinoa met Passendale

4
(15) 15
  • 250 g Passendale Classic
  • 1 blok quinoa
  • 2 dikke tomaten
  • 1 avocado
  • 1 rode ui
  • 0,5 citroen
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels gehakte bladpeterselie
  • 2 eetlepels gehakte koriander
  • peper en zout

Spoel en strooi de quinoa daarna in een grote hoeveelheid gezouten, kokend water. Laat 12 à 15 min koken (afhankelijk van eigen smaak), giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.

Doe het citroensap in een grote kom, voeg de in blokjes gesneden avocado toe en meng goed.
Ontpit en snijd de tomaten in blokjes. Snipper de rode ui fijn. Verwijder de korst van de Passendale en snijd de kaas dan in kleine blokjes.

Doe alles bij in de kom en voeg ook de kruiden toe, de quinoa en de olijfolie. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
Dek af en laat 30 min in de koelkast rusten vooraleer te serveren.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.