Salade van Passendale kaas, perzik en ananas met mosterdsaus

Salade
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

5

Ingrediënten

  • 150 g Passendale kaas
  • 4 perziken op sap
  • 2 schijven ananas op sap
  • 4 eetlepels olie
  • 2 eetlepels graantjesmosterd
  • peper en zout
  • 2 eetlepels gehakte peterselie

Recept

Snijd de Passendale kaas in reepjes en het fruit in blokjes.
Meng de perziken en de ananas.

Meng 4 eetlepels sap met de olie en de mosterd.
Breng op smaak met peper, zout en peterselie.
Meng het fruit en de saus.

Schik alles op de borden en werk af met de reepjes kaas.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.