Salade van Passendale kaas, perzik en ananas met mosterdsaus

4
5
  • 150 g Passendale kaas
  • 4 perziken op sap
  • 2 schijven ananas op sap
  • 4 eetlepels olie
  • 2 eetlepels graantjesmosterd
  • peper en zout
  • 2 eetlepels gehakte peterselie

Snijd de Passendale kaas in reepjes en het fruit in blokjes.
Meng de perziken en de ananas.

Meng 4 eetlepels sap met de olie en de mosterd.
Breng op smaak met peper, zout en peterselie.
Meng het fruit en de saus.

Schik alles op de borden en werk af met de reepjes kaas.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.