Salade van kleine aardappelen, bloedworst en witloof

4
(20) 20

Kook de geschilde aardappelen 3/4e gaar in licht gezouten water en laat vervolgens enkele minuten rusten in het kookvocht, zonder verhitten.
Hou ze warm onder een natte handdoek.

Snijd intussen de witlof ‘en julienne’ (in kleine staafjes) en besprenkel met een lepel sherryazijn.
Bak de bloedworsten in boter, op een laag vuur, en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Maak de witlof en de slablaadjes aan met de notenolie en het overgebleven azijn.
Kruid met peper en zout.

Schik de bloedworst, de salade en de aardappelen in ruime borden.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.