Salade van kleine aardappelen, bloedworst en witloof

Salade
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 20

Ingrediënten

Recept

Kook de geschilde aardappelen 3/4e gaar in licht gezouten water en laat vervolgens enkele minuten rusten in het kookvocht, zonder verhitten.
Hou ze warm onder een natte handdoek.

Snijd intussen de witlof ‘en julienne’ (in kleine staafjes) en besprenkel met een lepel sherryazijn.
Bak de bloedworsten in boter, op een laag vuur, en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Maak de witlof en de slablaadjes aan met de notenolie en het overgebleven azijn.
Kruid met peper en zout.

Schik de bloedworst, de salade en de aardappelen in ruime borden.

 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.