Voor de salade
- 200 g Brugge Goud te versnijden in sneetjes
- 1 groene papaja
- 1 bosje pijpajuintjes
- 1 of 2 rode chilipepers
- 1 groene paprika
- 1 rode paprika
- ¼ knolselder
- 150 g sojascheuten
- 1 bosje koriander
- 100 g geroosterde pindanootjes
- 1 citroen
Voor de dressing
- 3 eetlepels vloeibare honing
- 2 dl yoghurt
- natuursap van 1 bloedsinaasappel
Voor de salade
De Brugge Goud kaas, papaja, pijpajuintjes, groene en rode paprika in zo dun mogelijke reepjes snijden.
De knolselder raspen of fijn snijden en besprenkelen met citroen om het verkleuren te voorkomen.
De chilipepers zeer fijn versnipperen of pletten.
Al deze ingrediënten goed mengen samen met de sojascheuten en de geroosterde pindanootjes.
Op een bord schikken en afwerken met een toefje koriander.
Voor de dressing
De vloeibare honing mengen met de yoghurt en het sap van de bloedsinaasappel.
Apart erbij serveren.
Smakelijk.