Salade van aardappeltjes, radijs en tuinbonen

4
  • 700 g nieuwe aardappeltjes
  • 1 bussel kleine radijzen
  • 300 g tuinbonen gedopt
  • 1 rode ui
  • 4 el olijfolie
  • ½ bussel koriander
  • 1 handvol bladpeterselie
  • 2 el mosterdzaadjes
  • 1 citroen
  • peper en zout

Was de aardappeltjes en stoom ze beetgaar.
Laat afkoelen en snijd in hapklare stukken.
Blancheer de tuinbonen in licht gezouten water en spoel onder koud stromend water.

Snijd de radijsjes in vier en snipper de koriander en bladpeterselie.
Snijd de rode ui in partjes.
Meng alles met de olijfolie en mosterdzaad.
Rasp hierover de schil van de citroen.
Kruid met peper en zout.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.