Salade van aardappel en zeekat, asperges en tomaat-basilicumdressing

Spoel de stukken inktvis en snijd in plakken. Maak er met een scherp mes inkepingen in.

Kook de aardappelen al dente in de schil in gezouten water, pel en snijd in plakken.

Schil de asperges en kook al-dente. Spoel onder koud water.

Ontvel en ontpit de tomaten. Snijd in blokjes.

Maak de helft van de olie aan met citroensap, rasp van de citroen, gehakte gember, tomaten en gesneden basilicum.

Rooster de zeekat op een hoog vuur en kruid met peper en zout.

Dresseer de aardappelplakjes op koude borden, schik er de asperges en zeekat op en lepel er de saus over. Garneer met salade.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.