Salade met roodloof, bresaola, citrusvruchten en aceto balsamico

4
  • 10 stronkjes roodloof
  • 16 schijfjes bresaola
  • 1 roze pompelmoes
  • 1 sinaasappel
  • olijfolie extra vergine
  • peper en zout
  • aceto balsamico

Leg 4 schijfjes bresaola per persoon op een bord.
Haal mooie blaadjes van het gewassen roodloof en schik ze op de bresaola.
Pel de citrusvruchten à vif (de citrusvruchten schillen en de partjes uitsnijden zonder velletjes) en snijd de partjes in stukjes.
Snijd de overige blaadjes roodloof zonder kern fijn, meng met de citrusvruchten en kruid met peper en zout.

Lepel wat roodloofsalade in het midden van de borden en lepel er de aceto balsamico en een straaltje olijfolie over.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.