Salade met roodloof, bresaola, citrusvruchten en aceto balsamico
Ingrediënten
- 10 stronkjes roodloof
- 16 schijfjes bresaola
- 1 roze pompelmoes
- 1 sinaasappel
- olijfolie extra vergine
- peper en zout
- aceto balsamico
Recept
Leg 4 schijfjes bresaola per persoon op een bord.
Haal mooie blaadjes van het gewassen roodloof en schik ze op de bresaola.
Pel de citrusvruchten à vif (de citrusvruchten schillen en de partjes uitsnijden zonder velletjes) en snijd de partjes in stukjes.
Snijd de overige blaadjes roodloof zonder kern fijn, meng met de citrusvruchten en kruid met peper en zout.
Lepel wat roodloofsalade in het midden van de borden en lepel er de aceto balsamico en een straaltje olijfolie over.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.