Salade met roodloof, bresaola, citrusvruchten en aceto balsamico

Salade
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 10 stronkjes roodloof
  • 16 schijfjes bresaola
  • 1 roze pompelmoes
  • 1 sinaasappel
  • olijfolie extra vergine
  • peper en zout
  • aceto balsamico

Recept

Leg 4 schijfjes bresaola per persoon op een bord.
Haal mooie blaadjes van het gewassen roodloof en schik ze op de bresaola.
Pel de citrusvruchten à vif (de citrusvruchten schillen en de partjes uitsnijden zonder velletjes) en snijd de partjes in stukjes.
Snijd de overige blaadjes roodloof zonder kern fijn, meng met de citrusvruchten en kruid met peper en zout.

Lepel wat roodloofsalade in het midden van de borden en lepel er de aceto balsamico en een straaltje olijfolie over.
 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.