Salade met geroosterd varkensvlees, balsamico en limoen

4
  • 400 g varkensvlees, in reepjes
  • 3 eetlepels balsamico-azijn
  • 2 teentjes look
  • 2 eetlepels olijfolie
  • grof gemalen zwarte peper
  • 4 halve limoenen
  • gemengde groene sla
  • extra balsamico-azijn
  • peper en zeezout

Meng de balsamico-azijn met de geperste look, olie en peper. Giet dit mengsel over de varkensreepjes. Laat 5 minuten marineren.

Haal het vlees uit de marinade en rooster het 2 à 3 minuten in een grillpan.
Grill tegelijk de 4 halve limoenen in de pan tot ze beginnen te karameliseren.

Verdeel de sla over de 4 borden. Verdeel het vlees over de sla.
Geef er de halve limoen bij en druppel er wat extra balsamico-azijn over.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.