Salade met geroosterd varkensvlees, balsamico en limoen

4
  • 400 g varkensvlees, in reepjes
  • 3 eetlepels balsamico-azijn
  • 2 teentjes look
  • 2 eetlepels olijfolie
  • grof gemalen zwarte peper
  • 4 halve limoenen
  • gemengde groene sla
  • extra balsamico-azijn
  • peper en zeezout

Meng de balsamico-azijn met de geperste look, olie en peper. Giet dit mengsel over de varkensreepjes. Laat 5 minuten marineren.

Haal het vlees uit de marinade en rooster het 2 à 3 minuten in een grillpan.
Grill tegelijk de 4 halve limoenen in de pan tot ze beginnen te karameliseren.

Verdeel de sla over de 4 borden. Verdeel het vlees over de sla.
Geef er de halve limoen bij en druppel er wat extra balsamico-azijn over.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.