Salade met gedroogde ham

Slaatje
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(5) 25

Ingrediënten

Voor de dressing :

  • 2 el olijfolie
  • 2 el citroensap
  • 1 bussel basilicumblaadjes (gesneden)
  • 2 el bruine suiker
     

Recept

Leg de gedroogde ham en de tomaten met de snijkant omhoog op een bakplaat. Bestrooi ze met peper en giet er wat olijfolie over.

Bak gedurende 25 minuten op 180°C tot het vlees krokant is en de tomaten zacht zijn.

Verdeel de spinazie en de asperges over de borden.

Leg hierop de gedroogde ham, de tomaten en de Nazareth Light kaas.

Meng de ingrediënten voor de dressing en giet erover.

Serveer.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.