Salade met gedroogde ham

4

Voor de dressing :

  • 2 el olijfolie
  • 2 el citroensap
  • 1 bussel basilicumblaadjes (gesneden)
  • 2 el bruine suiker
     

Leg de gedroogde ham en de tomaten met de snijkant omhoog op een bakplaat.
Bestrooi ze met peper en giet er wat olijfolie over.
Bak gedurende 25 minuten op 180°C tot het vlees krokant is en de tomaten zacht zijn.

Verdeel de spinazie en de asperges over de borden.
Leg hierop de gedroogde ham, de tomaten en de Nazareth Light kaas.
Meng de ingrediënten voor de dressing en giet erover.

Serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.