Sabayon van aardappelen, witte chocolade en zeebaarsfilet

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 25

Ingrediënten

Recept

Schil de aardappelen. Doe ze in een kookpan en zet ze onder water. Voeg grof zout toe en laat de aardappelen 20-25 minuten koken.

Giet na het koken de helft van het water weg. Voeg dan de room, de 2 eigelen en de fijngehakte witte chocolade toe. Roer met de garde om een glad geheel te krijgen. Kruid met peper en zout.

Bak de zeebaarsfilets 3 minuten aan elke kant in de pan.

Leg de filets op de borden en leg er de puree met witte chocolade bovenop. Zet het bord dan onder de grill in de oven om even te gratineren.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.