Rundvlees met ui, sjalot en lente-ui

4
  • fijne plakjes rundvlees (reken 100 g per persoon)
  • 4 uien
  • 4 sjalotten
  • 1 bot lente-uitjes
  • 4 teentjes look
  • 1 lepel vissaus
  • 1/2 eetlepel sojasaus
  • snuifje zout
  • snuifje suiker
  • arachide-olie

Doe wat olie in de pan, laat warm worden en bruin hierin de look, uien en sjalot aan.
Bak de plakjes rundvlees kort aan, maximum gedurende een minuut.
Voeg de vissaus, de sojasaus, het zout en de suiker toe.

Voeg helemaal op het einde de lente-uitjes toe, roer alles goed door elkaar en laat nog een tiental seconden garen.
Serveer met witte rijst.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.