Rundvlees met ui, sjalot en lente-ui

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • fijne plakjes rundvlees (reken 100 g per persoon)
  • 4 uien
  • 4 sjalotten
  • 1 bot lente-uitjes
  • 4 teentjes look
  • 1 lepel vissaus
  • 1/2 eetlepel sojasaus
  • snuifje zout
  • snuifje suiker
  • arachide-olie

Recept

Doe wat olie in de pan, laat warm worden en bruin hierin de look, uien en sjalot aan.
Bak de plakjes rundvlees kort aan, maximum gedurende een minuut.
Voeg de vissaus, de sojasaus, het zout en de suiker toe.

Voeg helemaal op het einde de lente-uitjes toe, roer alles goed door elkaar en laat nog een tiental seconden garen.
Serveer met witte rijst.
 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.