Rundvlees met ui, sjalot en lente-ui
Ingrediënten
- fijne plakjes rundvlees (reken 100 g per persoon)
- 4 uien
- 4 sjalotten
- 1 bot lente-uitjes
- 4 teentjes look
- 1 lepel vissaus
- 1/2 eetlepel sojasaus
- snuifje zout
- snuifje suiker
- arachide-olie
Recept
Doe wat olie in de pan, laat warm worden en bruin hierin de look, uien en sjalot aan.
Bak de plakjes rundvlees kort aan, maximum gedurende een minuut.
Voeg de vissaus, de sojasaus, het zout en de suiker toe.
Voeg helemaal op het einde de lente-uitjes toe, roer alles goed door elkaar en laat nog een tiental seconden garen.
Serveer met witte rijst.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.