Rundtartaar met rode biet

4
20
  • 700 g rundvlees (kleinhoofd of filet)
  • 2 kleine rode bieten (rauw)
  • 2 tl mierikswortel
  • 2 el balsamico
  • 6 el olijfolie
  • enkele blaadjes platte peterselie

Snijd het rundvlees in blokjes van ongeveer 1 cm.

Schil de rode biet en snijd een deel in fijne schijfjes en een deel in fijne reepjes.

Meng in een kom het rundvlees, de reepjes rode biet, de mierikswortel, de balsamico en olijfolie.
Dresseer de tartaar op een bord en bedek met de schijfjes rode biet. Werk af met de peterselie.

Serveer met toast.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.