Rundtartaar met rode biet

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 700 g rundvlees (kleinhoofd of filet)
  • 2 kleine rode bieten (rauw)
  • 2 tl mierikswortel
  • 2 el balsamico
  • 6 el olijfolie
  • enkele blaadjes platte peterselie

Recept

Snijd het rundvlees in blokjes van ongeveer 1 cm.

Schil de rode biet en snijd een deel in fijne schijfjes en een deel in fijne reepjes.

Meng in een kom het rundvlees, de reepjes rode biet, de mierikswortel, de balsamico en olijfolie.

Dresseer de tartaar op een bord en bedek met de schijfjes rode biet. Werk af met de peterselie. Serveer met toast.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.