Rundfilet met fijne worteltjes

4
(20) 30
  • 4 rundfilets
  • 6 wortelen
  • 3 sjalotten
  • 6 gedroogde dadels
  • 3 takjes dille
  • 10 komijnzaadjes
  • 20 cl kippenbouillon
  • 50 g boter
  • peper en zout

Schil de wortelen en snijd ze in fijne rondjes met behulp van een mandoline. Schil de sjalotten en snijd ze fijn. Ontpit de dadels en snijd ze in twee.

Doe de kippenbouillon, de wortelen, de dadels, de takjes dille, de boter en de komijnzaadjes in een stoofpot. Laat het geheel onder deksel 20 minuten zacht koken. Controleer de gaarheid van de wortelen met een mespunt.

Kruid de rundfilets met peper en zout en bak ze in een grillpan.

Serveer de wortelen met het vlees en de saus uit de stoofpot.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.