Rundcarpaccio met crème van parmezaanse kaas

Number of persons
Aantal personen

2

Ingrediënten

  • 200 g rundcarpaccio
  • 50 g parmezaanse kaas
  • 15 cl room
  • een bussel rucola
  • 3 el olijfolie
  • 1 dl groentebouillon
  • croutons

Recept

Laat de room 5 minuten inkoken samen met de parmezaanse kaas. Bewaar in de koelkast.

Mix de rucola, de olijfolie en de groentebouillon samen tot een saus. Voeg peper en zout toe.

Strijk een dun laagje parmezaancrème op een koud bord.

Schik hierop de fijne plakjes rundcarpaccio.

Sprenkel de rucolasaus over het vlees en werk af met enkele croutons.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.