Rundcarpaccio met crème van parmezaanse kaas

2
  • 200 g rundcarpaccio
  • 50 g parmezaanse kaas
  • 15 cl room
  • een bussel rucola
  • 3 el olijfolie
  • 1 dl groentebouillon
  • croutons

Laat de room 5 minuten inkoken samen met de parmezaanse kaas. Bewaar in de koelkast.

Mix de rucola, de olijfolie en de groentebouillon samen tot een saus. Voeg peper en zout toe.

Strijk een dun laagje parmezaancrème op een koud bord.

Schik hierop de fijne plakjes rundcarpaccio.

Sprenkel de rucolasaus over het vlees en werk af met enkele croutons.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.