Röstiburger

Ingrediënten

Recept

Schil de aardappelen.

Hak de gedroogde tomaat fijn.

Meng het gehakt met panko, ui, peterselie, rozemarijn en gedroogde tomaat. Vorm er 4 gelijkvormige hamburgers mee.

Ontvel de tomaat en snijd in plakken.

Rasp de aardappelen, kruid met peper en zout en bak er 8 rösti mee.

Bak de hamburgers in de resterende olijfolie.

Leg de hamburgers tussen de rösti. Serveer en garneer met de salade, tomaat en radijzen. Nappeer met de dressing.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.