
Ingrediënten
- 500 g bloemige aardappelen
- 500 g gemengd gehakt
- 2 el gesneden ui
- 2 el gesneden peterselie
- 1 kl rozemarijn
- 2 el panko
- 5 stukjes gedroogde tomaat
- 1 tomaat
- enkele radijzen
- 1 dl olijfolie
- gemengde salade
- dressing naar keuze
- peper en zout
Recept
Schil de aardappelen. Hak de gedroogde tomaat fijn.
Meng het gehakt met panko, ui, peterselie, rozemarijn en gedroogde tomaat. Vorm er 4 gelijkvormige hamburgers mee.
Ontvel de tomaat en snijd in plakken.
Rasp de aardappelen, kruid met peper en zout en bak er 8 rösti mee.
Bak de hamburgers in de resterende olijfolie.
Leg de hamburgers tussen de rösti. Serveer en garneer met de salade, tomaat en radijzen. Nappeer met de dressing.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.