Rosbief met Romeinse sla

4
(20) 15
  • 500 g rosbief
  • 1 Romeinse sla
  • 1 takje tijm
  • 1 teentje knoflook
  • 1 milde peper
  • 50 g boter
  • peper en zout

Verwarm de oven voor op 180°C.

Hak het teentje knoflook, de tijm en milde peper fijn. Houd apart.

Verwarm boter in een stoofpot en kleur de rosbief langs alle kanten aan. Voeg de gehakte knoflook, tijm en milde peper toe. Sluit de stoofpot met een deksel en zet 10 minuten in de oven op 180°C. Haal het vlees uit de stoofpot en laat het even rusten onder aluminiumfolie.

Snijd de Romeinse sla in repen en leg in de stoofpot. Zet dit nog even in de oven om de sla te laten smelten. Kruid met peper en zout.

Verdeel de Romeinse sla op een bord en schik er enkele sneden rosbief op. Serveer met puree.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.