Roodbaars met preistoemp

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

35

Gebakken roodbaars is een echte delicatesse. De smaak van deze vis past perfect bij een lekkere preistoemp.

Ingrediënten

Recept

Snijd het gewassen wit van prei in stukjes. 

Leg de prei in een pot met een klontje boter, 4 eetlepels water en wat zout. Zet het deksel op de pot en laat 20 minuten stoven.

Kook ondertussen de aardappelen gaar in gezouten water, giet af en doe ze bij de gare prei. Voeg muskaatnoot toe. Stamp met een pureestamper tot stoemp.

Draai de visfilets in de bloem. Bak de filets op hoog vuur in een hete bakpan met boter. Bak 3 minuten langs elke kant.

Leg de vis op de stoemp en serveer.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.