Rolletjes van gedroogde ham met asperge, sla en waterkers

4
  • 1 bussel asperges
  • 1/2 kropsla
  • 1/2 bussel waterkers
  • 16 stukjes gedroogde tomaat
  • 6 plakken gedroogde ham
  • 4 eetlepels yogonaise
  • 2 eetlepels tomatenpesto
     

Schil de asperges.
Kook ze beetgaar en spoel onder koud water.
Snijd het harde stuk onderaan weg.
Was de sla en de waterkers en spoel ze in water.
Hak de gedroogde tomaten in grove stukken.
Meng de yogonaise met de pesto.

Leg de plakjes ham op een werkblad, verdeel er de waterkers, de sla en de aspergepunten over.
Lepel er gelijkmatig de dressing over en bestrooi met de stukjes gedroogde tomaat.
Rol toe en serveer in de lunchbox.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.