Roggetoastjes met kruidenkaas

4
  • 1 roggebrood
  • 1 witbrood
  • 1 pakje kruidenkaas
  • peper en zout
  • groene kruiden
  • 1 komkommer
  • enkele radijsjes

Snijd beide broodsoorten in dunne sneetjes en maak er vierkantjes van (zonder de korsten). Rooster die even voor onder de grill en leg ze dan in dambordvorm op een schaal, afwisselend donker en wit. Laat ze afkoelen.

Roer de fijngehakte kruiden door de kruidenkaas en kruid desgewenst extra met peper en zout. Voeg eventueel wat room toe als de kaas erg dik is en doe het mengsel in een spuitzak.

Spuit de kruidenkaas op de toastjes en garneer alles met schijfjes komkommer en radijs.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.