Roggetoastjes met kruidenkaas

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 10

Op zoek naar een lekker makkelijk hapje voor tijdens de feestdagen? Met deze roggetoastjes zal je zeker scoren.

Ingrediënten

  • 1 roggebrood
  • 1 witbrood
  • 1 pakje kruidenkaas
  • peper en zout
  • groene kruiden
  • 1 komkommer
  • enkele radijsjes

Recept

Snijd beide broodsoorten in dunne sneetjes en maak er vierkantjes van (zonder de korsten). Rooster die even voor onder de grill en leg ze dan in dambordvorm op een schaal, afwisselend donker en wit. Laat ze afkoelen.

Roer de fijngehakte kruiden door de kruidenkaas en kruid desgewenst extra met peper en zout. Voeg eventueel wat room toe als de kaas erg dik is en doe het mengsel in een spuitzak.

Spuit de kruidenkaas op de toastjes en garneer alles met schijfjes komkommer en radijs.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.