Roggehapjes met geitenkaas, ham en kersen

Ingrediënten

  • 1/2 roggebrood, ongesneden
  • 125 g zachte geitenkaas
  • 75 gram kersen (vers of uit blik)
  • 5 sneetjes gedroogde ham
  • peper

Recept

Kruid de geitenkaas met peper naar smaak. Snijd het brood in dikke sneden en vervolgens in smalle, gelijke repen. Smeer de kaas rijkelijk uit over het brood. Ontpit en halveer de kersen.

Snijd de ham in lange plakken, plooi elke plak dubbel en leg deze bovenop de geitenkaas.

Garneer met de gehalveerde kersen.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.