Start to cook

Roerei met garnaaltjes

4
15
  • 4 eieren
  • 120 g gepelde Noordzeegarnalen
  • klontje boter
  • truffelolie
  • geutje room
  • blokje parmezaanse kaas (maar een zakje geraspte kaas mag natuurlijk ook)
  • 4 lepeltjes zure room
  • bieslooksprieten
  • peper en zout

Klop de eitjes los met een geutje truffelolie en wat room.
Kruid met peper en zout en meng de Noordzeegarnalen onder het geheel.
Smelt een klontje boter in de pan, giet er het mengsel in en blijf roeren.
Let op: het roerei niet droog uitbakken, zorg dat het nog nat blijft.

Vul eierdopjes met het roerei en schik kleine nootjes van zure room op het ei.
Werk af met enkele grove schilfers parmezaanse kaas en 2 takjes bieslook.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.