
Ingrediënten
- 400 g mignonnette
- ½ rode kool
- 1 appel
- handvol rucola
- 80 cl kippenbouillon
- 30 g boter
- paneermeel
- bloem
- 2 eieren
- olijfolie
- peper en zout
Recept
Snijd de rode kool en appel fijn. Stoof alles gedurende 10 minuten aan in een stoofpot. Voeg de kippenbouillon toe en laat 20 minuten zacht koken. Mix alles goed door, kruid met peper en zout en houd warm in de stoofpot.
Snijd de mignonnettes in stukjes van 2 cm op 2 cm. Wentel elk stukje eerst in de bloem daarna in het eimengsel en als laatste in het paneermeel. Bak de varkenskrokantjes bruin in een antikleefpan.
Serveer de soep in diepe borden. Voeg als laatste de varkenskrokantjes toe. Versier eventueel nog met wat rucola.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.