Rode paprika pannenkoekjes

Snack
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(35) 10

Ingrediënten

  • 100 g bloem
  • 1,5 dl melk
  • 2 eieren
  • 1 snuifje zout
  • 1/2 tl cayennepeper
  • 1,5 dl spuitwater
  • olijfolie
  • 2 rode zoete puntpaprika's
  • 125 g yoghurt
  • 2 el bieslook, fijngesneden

Recept

Zeef de bloem en meng de melk, de eieren en de kruiden eronder tot een glad beslag.

Bedek de kom en laat een half uur rusten. Roer het spuitwater er voorzichtig onder.

Bak in olijfolie in een hete pan enkele schijfjes paprika en giet er een beetje beslag over. Bak de pannenkoekjes aan beide zijden ongeveer 1 minuut goudbruin.

Serveer met yoghurt en bieslook.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.