Roastbeef, augurken, Gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood

Snack
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

5

Ingrediënten

  • 4 sneden fijn gesneden roastbeef
  • 8 augurken
  • 1 soeplepel Gentse mosterd
  • 4 sneden Passendale Classic
  • 4 sneden zuurdesembrood
  • chilipeper
  • zwarte peper

Recept

Besmeer het brood met mosterd en beleg het met de sneden roastbeef.
Kruid met de chilipeper en de zwarte peper.
Plaats 1 sneetje kaas op elke snede brood.

Snijd de augurken in brunoise (hele kleine stukjes).
Strooi de augurken over de sneetjes brood uit.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.