Risotto met Brugge abt kaas en cantharellen en hazenrug

4
  • 150 g Brugge abt geraspt
  • 200 g cantharellen
  • 2 uien
  • Brugge boter  120 g + 60 g
  • peper en zout
  • 250 g rijst
  • ¼ l witte wijn
  • ½ l groenten- of kippenbouillon
  • salieblaadjes
  • 4 hazenrugfilets

Uien versnipperen en aanstoven in 120 g boter en dan de rijst toevoegen en doorroeren. Nadien ook de wijn, bouillon en kruiden toevoegen. Al roerend de rijst laten garen en op het einde de kaas doormengen.

Intussen de hazenrugfilets kort aanbakken in 60 g boter, kruiden met peper en zout.

In dezelfde boter nu kort de cantharellen aanbakken.

Risotto, kaas, cantharellen en hazenrugfilets opdienen.

Afwerken met wat saus uit de bakpan en salieblaadjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.