Radijzen, selder, komkommer, prei met dip van platte kaas

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 10

Ingrediënten

  • 12 radijzen
  • wit van 1 prei
  • 1/2 komkommer
  • 2 stengels bleekselder
  • 100 g magere platte kaas
  • 1 eetlepel gesneden bieslook
  • 1 eetlepel gesneden bladpeterselie
  • 1 eetlepel sesamzaad
  • 2 eetlepels sesamolie
     

Recept

Snijd de prei in grove ringen. Kook beetgaar en spoel onder fris water.

Schil de bleekselder en snij in stukken. Snijd de komkommer en radijzen in stukken.

Meng de groenten losjes in een slakom en breng op smaak met de sesamolie en het sesamzaad.

Lepel de bieslook en de peterselie onder de kaas.

Serveer de groenten met de dip.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.