Radijzen, selder, komkommer, prei met dip van platte kaas

4
  • 12 radijzen
  • wit van 1 prei
  • 1/2 komkommer
  • 2 stengels bleekselder
  • 100 g magere platte kaas
  • 1 eetlepel gesneden bieslook
  • 1 eetlepel gesneden bladpeterselie
  • 1 eetlepel sesamzaad
  • 2 eetlepels sesamolie
     

Snijd de prei in grove ringen.
Kook beetgaar en spoel onder fris water.
Schil de bleekselder en snij in stukken.
Snijd de komkommer en radijzen in stukken.

Meng de groenten losjes in een slakom en breng op smaak met de sesamolie en het sesamzaad.
Lepel de bieslook en de peterselie onder de kaas.

Serveer de groenten met de dip.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.