Radijsjes met garnalen

1

Snijd de slabladeren in grote reepjes en bedek er een bord mee.
Maak de radijsjes schoon en rasp ze grof.
Meng ze met de garnalen, de mayonaise, de yoghurt, een scheutje citroensap en de cayennepeper.

Schik dit mengsel op de slabladeren.
Versier met de rest van de citroen en de doormidden gesneden minitomaten.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.