Radicchio gevuld met varkensvlees en blauwgeaderde kaas
De bladeren van radicchio of rode sla kan je perfect opvullen. De simpele maar heerlijke vulling van varkensvlees en kaas is een echte aanrader.
Ingrediënten
- 200 g varkensvlees, in reepjes
- 12 grote blaadjes radicchio sla
- 1 eetlepel olijfolie
- 150 g blauwgeaderde kaas
- peper
Recept
Peper het varkensvlees en bak ze drie minuten in een weinig olijfolie.
Snijd de kaas in kleine stukjes. Meng de kaas met de gare varkensreepjes. Kruid naar smaak met peper.
Vul de blaadjes trevisosla met dit mengsel. Maak er in totaal 12 pakjes van. Leg de pakjes op een schotel en schuif gedurende 5 minuten onder de hete gril.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.