Radicchio gevuld met varkensvlees en blauwgeaderde kaas

4
  • 200 g varkensvlees, in reepjes
  • 12 grote blaadjes radicchio sla
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 150 g blauwgeaderde kaas
  • peper

Peper het varkensvlees en bak ze drie minuten in een weinig olijfolie.

Snijd de kaas in kleine stukjes.  Meng de kaas met de gare varkensreepjes. Kruid naar smaak met peper.

Vul de blaadjes trevisosla met dit mengsel. Maak er in totaal 12 pakjes van. Leg de pakjes op een schotel en schuif gedurende 5 minuten onder de hete gril.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.