Radicchio gevuld met varkensvlees en blauwgeaderde kaas

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

15

De bladeren van radicchio of rode sla kan je perfect opvullen. De simpele maar heerlijke vulling van varkensvlees en kaas is een echte aanrader.

Ingrediënten

  • 200 g varkensvlees, in reepjes
  • 12 grote blaadjes radicchio sla
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 150 g blauwgeaderde kaas
  • peper

Recept

Peper het varkensvlees en bak ze drie minuten in een weinig olijfolie.

Snijd de kaas in kleine stukjes. Meng de kaas met de gare varkensreepjes. Kruid naar smaak met peper.

Vul de blaadjes trevisosla met dit mengsel. Maak er in totaal 12 pakjes van. Leg de pakjes op een schotel en schuif gedurende 5 minuten onder de hete gril.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.