Rabarbermousse met noten en yoghurt

1
  • 2 stengels rabarber
  • 1 stukje verse gember
  • 1 koffielepel suiker
  • 1 koffielepel honing
  • 2 eetlepels notenmix
  • 1 potje magere yoghurt

Was de rabarber, snijd de uiteinden weg, rist de randen af en snijd de stengels in stukjes.
Doe ze met de geraspte gember, de suiker en 1 eetlepel water in een pan.
Breng aan de kook en laat 15 minuten sudderen met het deksel op de pan.

Neem de pan van het vuur, roer de honing goed door de rabarbermoes en laat deze goed afkoelen.
Hak de notenmix grof.
Vul een hoog glas afwisselend met laagjes yoghurt, rabarbermoes en noten.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.