Rabarbermousse met noten en yoghurt

Dessert
Type
Number of persons
Aantal personen

1

Preparation time
Bereidingstijd

25

Ingrediënten

  • 2 stengels rabarber
  • 1 stukje verse gember
  • 1 koffielepel suiker
  • 1 koffielepel honing
  • 2 eetlepels notenmix
  • 1 potje magere yoghurt

Recept

Was de rabarber, snijd de uiteinden weg, rist de randen af en snijd de stengels in stukjes.

Doe ze met de geraspte gember, de suiker en 1 eetlepel water in een pan.

Breng aan de kook en laat 15 minuten sudderen met het deksel op de pan.

Neem de pan van het vuur, roer de honing goed door de rabarbermoes en laat deze goed afkoelen.

Hak de notenmix grof.

Vul een hoog glas afwisselend met laagjes yoghurt, rabarbermoes en noten.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.