Pom'zotto, truffelolie en brochette van eend

4
10
  • 8 grote aardappelen om te frituren / sauteren (800 g)
  • 2 eendenfilets
  • 1 ui
  • 5 cl witte wijn
  • 5 cl dikke room
  • 1 soeplepel olijfolie
  • 2 soeplepels truffelolie
  • peper en zout

Schil de ui en de aardappelen.
Hak de ui fijn en snijd de aardappelen in blokjes van 1/2 cm.
Giet de olijfolie in een sauteerpan, voeg de uien toe en bak 2 tot 3 minuten op een laag vuurtje.
Voeg de aardappelen toe.
Laat opnieuw 2 tot 3 minuten garen.

Giet er de witte wijn bij.
Laat de wijn verdampen en voeg dan ongeveer 25 cl water toe.
Laat verder garen en blijf roeren.
Voeg de dikke room toe, laat nog 3 tot 4 minuten verder koken en voeg dan de truffelolie toe.
Kruid met peper en zout.

Rijg de blokjes eendenfilet op een houten brochettestokje.
Gril de eendenbrochettes en dien ze op in combinatie met de pom'zotto.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.