Pizza met varkensreepjes, tomaat en mozzarella

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

  • 4 stuks Zweeds brood (tunnbrod)
  • 300 g varkensvlees, in reepjes
  • 1 pak halfgedroogde tomaten, uitgelekt
  • 300 g mozzarella
  • parmezaanse kaas
  • oregano
  • peper en zout

Recept

Mix de halfgedroogde tomaten met een staafmixer. Bestrijk het Zweeds brood met de tomatenmix.

Snijd de mozzarella in dunne plakjes en beleg het Zweeds brood met de plakjes mozzarella.

Bak de pizza’s op 225 C° gedurende ongeveer 10 min.

Kruid de varkensreepjes met peper en zout en bak ze stevig aan beide kanten.

Beleg de pizza’s met het vlees, oregano en parmezaanse kaas. Serveer.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.