Pizza met Brugge Prestige, Brugge Goud, Brugge Blomme en Brugge Rodenbach

Number of persons
Aantal personen

1

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 20

Ingrediënten

Recept

Rasp alle kazen fijn. De kazen die je niet kan raspen snijd je in hele kleine blokjes.

Ontvel en ontpit de tomaten en snijd in kleine blokjes.

Het deeg leg je open in een beboterde en bebloemde ovenschaal.

Smeer de geconcentreerde tomaten over het deeg en daarna de verse tomaten en de kaas.

Bak de pizza in een voorverwarmde oven (zonder hete lucht) van 220°C tot het deeg krokant is aan de buitenzijden.

Dien op met rucola.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.