Pittige Bellie-kaasblokjes

4
  • 200 g Bellie
  • 50 ml olijfolie
  • 1/2 gedroogde chilipeper
  • verse dragon
  • 2 el olijfolie
  • 200 g blanke amandelen
  • honing

Verwijder de korst en snij de kaas in blokjes van 1 cm.
Leg ze in een kom en voeg olijfolie, gehakt chilipepertje en enkele dragonblaadjes toe.
Laat 1 uur marineren.

Verhit een koekenpan en rooster de amandelen.
Laat uitlekken op keukenpapier en overgiet met de honing.

Serveren met de kaas.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.