Ingrediënten
- 4 grote witte pistolets
- 2 hardgekookte eieren, in plakjes
- 1 blik tonijn, uitgelekt
- 1 klein blik ansjovis, uitgelekt
- 2 tomaten
- 100 g prinsessenboontjes
- enkele blaadjes sla
- 1 rode ui
- enkele olijven
Dressing:
- 2 el mayonaise
- 2 el yoghurt
- 1 kl mosterd
- 1 kl citroensap
- 1 kl honing + peper en zout
Recept
Maak de groenten schoon, kook de boontjes beetgaar in licht gezouten water en laat schrikken in ijswater. Laat ze daarna goed uitlekken.
Snijd de ui in flinterdunne ringetjes en de tomaten in plakjes. Schik sla, tomaten, boontjes, ui, olijven en ei tussen de kraakverse pistolets.
Verdeel de tonijn en ansjovis erover en serveer met de dressing.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.