Pistolet met tonijn en groentjes

4
  • 4 grote witte pistolets
  • 2 hardgekookte eieren, in plakjes
  • 1 blik tonijn, uitgelekt
  • 1 klein blik ansjovis, uitgelekt
  • 2 tomaten
  • 100 g prinsessenboontjes
  • enkele blaadjes sla
  • 1 rode ui
  • enkele olijven

Dressing:

  • 2 el mayonaise
  • 2 el yoghurt
  • 1 kl mosterd
  • 1 kl citroensap
  • 1 kl honing + peper en zout

Maak de groenten schoon, kook de boontjes beetgaar in licht gezouten water en laat schrikken in ijswater. Laat ze daarna goed uitlekken.

Snijd de ui in flinterdunne ringetjes en de tomaten in plakjes. Schik sla, tomaten, boontjes, ui, olijven en ei tussen de kraakverse pistolets.

Verdeel de tonijn en ansjovis erover en serveer met de dressing.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.