Pistolet met pecannoten en gepaneerde kip

4
  • 4 pistolets
  • 4 kipfilets, platgeslagen
  • bloem
  • 1 ei, geklopt met 1 dl water
  • 1 kopje pecannoten, fijngemalen
  • 3 el paneermeel of broodkruim
  • zout en peper
  • margarine
     
Lekker met een fris slaatje erbij.

Wentel de kip in bloem, en daarna in het eimengsel.
Meng de pecannoten met zout, peper en paneermeel.
Bedek de kip aan beide kanten met het paneermengsel.
Verwarm de oven voor op 200 °C.

Verwarm de pan en laat er margarine in smelten.
Bak de kip tot ze bruin kleurt en laat ze nog enkele minuten garen in de oven.

Leg de kip op de broodjes en serveer onmiddellijk.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.