Piccolo’s met scampi’s en koriander

Snack
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 4 piccolo’s
  • 400 g gepelde scampi’s
  • 1 versnipperd teentje knoflook
  • 1 tl geraspte gember
  • 1 dl limoensap
  • 1/2 glas witte wijn
  • 1 el gehakte koriander
  • 2 el olijfolie
  • zout
     

Recept

Bak de knoflook en de gember glazig in een pan met de olijfolie.
Voeg de scampi’s toe en blus ze na 5 minuten met het limoensap en de wijn.
Breng op smaak met een snuifje zout en roerbak de scampi’s nog 3 minuten tot ze gaar zijn.
Verdeel ze over de piccolo’s en werk af met de koriander.

Smakelijk!

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.