Piccolo’s met scampi’s en koriander

4
  • 4 piccolo’s
  • 400 g gepelde scampi’s
  • 1 versnipperd teentje knoflook
  • 1 tl geraspte gember
  • 1 dl limoensap
  • 1/2 glas witte wijn
  • 1 el gehakte koriander
  • 2 el olijfolie
  • zout
     

Bak de knoflook en de gember glazig in een pan met de olijfolie.
Voeg de scampi’s toe en blus ze na 5 minuten met het limoensap en de wijn.
Breng op smaak met een snuifje zout en roerbak de scampi’s nog 3 minuten tot ze gaar zijn.
Verdeel ze over de piccolo’s en werk af met de koriander.

Smakelijk!

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.