Peterselie-aardappeltjes met een zachtgekookt eitje

4
  • 16 kleine vastkokende aardappelen
  • 100 g gerookt spek
  • 150 g zurkel
  • 2 el gepelde pistachenoten
  • 6 eieren
  • 1/2 bussel peterselie
  • 2 teentje look
  • 100 g geschaafde harde kaas
  • 3 el olijfolie
  • boter
  • peper en zout

Kook de eitjes gedurende 4 min.

Schil de aardappelen en gaar ze in licht gezouten water. Giet ze af.

Snijd het spek in blokjes.

Smelt de boter en stoof daarin de gesnipperde look en de spekblokjes.

Hak de peterselie fijn en meng onder de aardappelen.

Doe er de boter en het spek bij en roer goed. Kruid met peper en zout.

Doe er vervolgens de zurkel en de eieren in partjes bij.

Werk af met de pistachenoten en de geschaafde harde kaas.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.