Perenmoes met gember en druivenspies

Dessert
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 4 peren
  • 1 cm gember, geschild en geraspt
  • 1 eetlepel suiker
  • 4 roze peperbolletjes, verkruimeld
  • een trosje druiven

Recept

Schil de peren, rasp ze fijn en doe met de gember en de suiker in een pan. Voeg 2 eetlepels water toe en laat pruttelen tot moes. Werk af met de roze peper. Schep in 4 potjes en sluit af met een deksel.

Schil enkele druiven en rijg ze aan spiesjes. Verpak in aluminiumfolie.

Serveer de moes als dipsaus.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.