Start to cook

Ingrediënten
- 4 peren
- 1 cm gember, geschild en geraspt
- 1 eetlepel suiker
- 4 roze peperbolletjes, verkruimeld
- een trosje druiven
Recept
Schil de peren, rasp ze fijn en doe met de gember en de suiker in een pan. Voeg 2 eetlepels water toe en laat pruttelen tot moes. Werk af met de roze peper. Schep in 4 potjes en sluit af met een deksel.
Schil enkele druiven en rijg ze aan spiesjes. Verpak in aluminiumfolie.
Serveer de moes als dipsaus.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.