Peer met schuimkop

1
  • 1 peer
  • 1 eetlepel notenmix
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eiwit
  • ½ zakje vanillesuiker

Schil de peer en laat ze 3 minuten blancheren in kokend water.
Laat de vrucht wat afkoelen en snijd ze doormidden.
Lepel het klokhuis uit de helften met behulp van een lepel met een scherp mesje.
Hak de noten grof en meng ze met de honing.

Vul de peerhelften met dit mengsel.
Klop het eiwit met de vanillesuiker tot sneeuw.
Strijk het eiwitschuim uit over de peerhelften en laat ze 10 minuten in een oven van 160°C staan tot het eiwit een mooi kleurtje heeft gekregen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.