Patat Mozzarella

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 4 grote vastkokende aardappelen
  • 20 kerstomaten
  • 20 kleine bolletjes mozzarella
  • 20 g kappers
  • 20 blaadjes basilicum
  • 5 dl groentebouillon
  • 1/2 dl balsamicoazijn
  • 1,5 dl olijfolie
  • grof zout en versgemalen peper

Recept

Schrob de ongeschilde aardappelen en kook al dente in de bouillon, aangevuld met water. Giet af en pel de aardappelen.

Meng de olijfolie en de balsamicoazijn en scheur de basilicumblaadjes in grove stukken.

Snijd de aardappelen in dunne plakjes en kruid met peper en zout, verdeel over koude borden, garneer met de mozzarellabolletjes, de kappers en de kerstomaten.

Lepel er de dressing over en strooi er de basilicum overheen.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.