Pastasalade met varkensreepjes, olijfolie, limoen, parmezaanse kaas, peterselie en tomaat

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 200 g varkensvlees (in reepjes)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 takje rozemarijn
  • 200 g beetgaar gekookte paste (penne) in verschillende kleuren
  • 4 eetlepels zeer goede olijfolie
  • ½ limoen
  • 200 g kerstomaten
  • 50 g schaafsels van parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels fijn gehakte platte peterselie
  • peper en zout

Recept

Meng de koude pasta met zeer goede olijfolie, limoensap, peper en zout.

Bak de varkensreepjes enkele minuten in een hete pan met olijfolie. Voeg peper, zout en rozemarijn toe. Houd daarna apart.

Snijd de kerstomaatjes in twee.

Meng pasta, afgekoelde varkensreepjes, fijngehakte peterselie en tomaatjes.

Bestrooi met schaafsel van parmezaanse kaas.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.