Pastasalade met varkensreepjes, olijfolie, limoen, parmezaanse kaas, peterselie en tomaat

4
  • 200 g varkensvlees (in reepjes)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 takje rozemarijn
  • 200 g beetgaar gekookte paste (penne) in verschillende kleuren
  • 4 eetlepels zeer goede olijfolie
  • ½ limoen
  • 200 g kerstomaten
  • 50 g schaafsels van parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels fijn gehakte platte peterselie
  • peper en zout

Meng de koude pasta met zeer goede olijfolie, limoensap, peper en zout.

Bak de varkensreepjes enkele minuten in een hete pan met olijfolie. Voeg peper, zout en rozemarijn toe. Houd daarna apart.

Snijd de kerstomaatjes in twee.

Meng pasta, afgekoelde varkensreepjes, fijngehakte peterselie en tomaatjes.

Bestrooi met schaafsel van parmezaanse kaas.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.