Pasta met varkensreepjes, bacon en chili

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 500 g pasta
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
  • 1 groene chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
  • 300 g varkensvlees (in reepjes)
  • 6 plakjes bacon in stukjes gesneden
  • 175 g mascarpone
  • peper en zout
  • parmezaankrullen
  • enkele basilicumblaadjes (facultatief)

Recept

Kook de pasta beetgaar in gezouten water en giet af.

Verhit olijfolie in de wok en bak hierin de Finettes, bacon en chilipeper.

Doe dit bij de pasta en meng goed. Roer er dan de mascarpone onder. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer eventueel met wat geschaafde parmezaankaas en een toefje basilicum.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.