Pasta met varkensreepjes, bacon en chili

4
  • 500 g pasta
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
  • 1 groene chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
  • 300 g varkensvlees (in reepjes)
  • 6 plakjes bacon in stukjes gesneden
  • 175 g mascarpone
  • peper en zout
  • parmezaankrullen
  • enkele basilicumblaadjes (facultatief)

Kook de pasta beetgaar in gezouten water en giet af.

Verhit olijfolie in de wok en bak hierin de Finettes, bacon en chilipeper.

Doe dit bij de pasta en meng goed. Roer er dan de mascarpone onder. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer eventueel met wat geschaafde parmezaankaas en een toefje basilicum.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.