
Parmentier van vis met flageoletbonen en kokos
Recept
Rasp de limoenschil en pers de limoen.
Leg de visfilets op een bord, besprenkel ze met het sap van een halve limoen en kruid met zout en peper.
Bedek het bord met huishoudfolie en zet het 5 minuten in de microgolfoven op de hoogste stand (7 à 8 minuten als de vis nog diepgevroren is).
Laat lichtjes afkoelen en verkruimel dan de vis in 4 ovenschaaltjes.
Spoel de flageoletbonen en laat ze uitlekken.
Doe ze in een kom samen met de limoenschil en het overblijvende limoensap, de geperste look, 1 eetlepel kokosnootpoeder en de kokosmelk. Verdeel over de ovenschaaltjes.
Meng de rest van het kokospoeder met het paneermeel en bestrooi hiermee de ovenschaaltjes.
Laat gratineren onder de grill in een voorverwarmde oven op 200°C (ongeveer 20 minuten).
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.