Pappardelle van aardappel met anjovis

4
  • 8 grote vastkokende aardappelen
  • 4 el kappertjes
  • 1 el salie
  • 4 el peterselie
  • 4 el zoute ansjovis
  • 250 g kerstomaten 
  • potje olijven (150 g)
  • 1 el olijfolie
  • peper 
Deze aardappelpappardelles zijn het perfecte alternatief voor pasta. Lekker met alle traditionele pastasauzen.

Schil de aardappelen en snijd ze in de lengte in plakjes van 2 cm dik. Snijd de plakjes in dunne reepjes met een dunschiller.

Spoel de pappardelles van aardappel af onder koud water, laat ze uitlekken en bak ze gaar in de wok in de olijfolie.

Voeg vervolgens de kappertjes, de fijngehakte olijven, de kerstomaten, de gehakte salie en de fijngesneden ansjovis toe.

Kruid met peper en roer om. Serveer met fijngehakte peterselie.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.