
Pappardelle van aardappel met anjovis
Ingrediënten
- 8 grote vastkokende aardappelen
- 4 el kappertjes
- 1 el salie
- 4 el peterselie
- 4 el zoute ansjovis
- 250 g kerstomaten
- potje olijven (150 g)
- 1 el olijfolie
- peper
Deze aardappelpappardelles zijn het perfecte alternatief voor pasta. Lekker met alle traditionele pastasauzen.
Recept
Schil de aardappelen en snijd ze in de lengte in plakjes van 2 cm dik. Snijd de plakjes in dunne reepjes met een dunschiller.
Spoel de pappardelles van aardappel af onder koud water, laat ze uitlekken en bak ze gaar in de wok in de olijfolie.
Voeg vervolgens de kappertjes, de fijngehakte olijven, de kerstomaten, de gehakte salie en de fijngesneden ansjovis toe.
Kruid met peper en roer om. Serveer met fijngehakte peterselie.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.