
Ingrediënten
- een 16-tal kleine vastkokende aardappelen
- 1/2 broccoli
- 10 partjes zongedroogde tomaat
- 2 sjalotten
- 200 g fetakaas
- 1,5dl olijfolie
- 1 kl harissa
- 10 salieblaadjes
- peper en grof zout
Recept
Schrob de aardappelen schoon en kook ze al-dente gaar in gezouten water.
Verdeel de broccoli in roosjes en blancheer kort.
Hak de sjalotten en de zongedroogde tomaten fijn en stoof kort in de helft van de olijfolie. Voeg er de gehakte salie en harissa bij.
Verdeel de fetakaas in blokjes.
Leg 4 stukken aluminiumfolie open, lepel er het sjalot-tomatenmengsel over en verdeel er de aardappeltjes, feta en broccoli over. Kruid met grof zout en peper en lepel er de resterende olie over.
Maak er een papillot van en warm door op een hete grill.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.