Papillot van rode poon

4
  • 8 filets van rode poon
  • 12 ansjovisjes in olijfolie
  • 2 sjalotten
  • 2 gepelde en ontpitte tomaten
  • 4 klontjes boter
  • 4 eetlepels droge witte wijn
  • olijfolie
  • peper

Trek met een epileertangetje de kleine graatjes uit de filets. 

Olie vier vellen aluminiumfolie in en leg er 4 filets op.  Leg op elk stukje vis 3 ansjovisjes en een klontje boter.  Bedek de vier stukken vis met de overblijvende poon.

Bestrooi de vis met fijngehakte sjalot en tomatenblokjes.  Peper en giet over elk pakje een lepel droge witte wijn.

Plooi de papillottes zorgvuldig toe.  Zet gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven (210°C) en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.